The smart Trick of گیاه اسپند That No One is Discussing
The smart Trick of گیاه اسپند That No One is Discussing
Blog Article
دود دادن منظم اسپند در طول هفته میتواند یک راهکار موثر برای کاهش شپش در محیط محسوب شود.
خوشبختانه باید بگوییم اسپند در ترک اعتیاد نیز میتواند موثر باشد. دود کردن اسپند در این بازه زمانی میتواند به کاهش درد ناشی از ترک اعتیاد و همچنین تسریع روند بهبودی کمک شایانی کند.
آلکالوئید موجود در گیاه، ازجمله دانهها، توهمزا است.[۳] احتمالاً به دلیل وجود یک بازدارنده مونوآمین اکسیداز.[۴]
متخصصان طب سنتی توصیه میکنند اگر از بیماری خاصی رنج میبرید و قصد استفاده از این گیاه را دارید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید تا از ایمن بودن آن اطمینان حاصل کنید.
تصفیه هوا: ترکیب دود اسپند و کندر میتواند به طور موثرتری هوا را از باکتریها، ویروسها و آلایندهها پاک کند.
صفحههایی برای ویرایشگرانی که از سامانه خارج شدند بیشتر بدانید مشارکتها
به این منظور دانههای اسپند را آسیاب و در مقداری آب بجوشانید و از آن برای شستن موها استفاده کنید.
اسپند نیز مانند هر گیاه دیگر اگر زیاد مصرف شود، عوارض جانبی زیادی را به همراه خواهد داشت. مصرف بیش از حد اسپند، به خصوص به صورت خوراکی، میتواند منجر به مسمومیت گردد. علائم مسمومیت با اسپند شامل تهوع، استفراغ، اسهال، دل درد، سرگیجه، تشنج و در موارد شدید، حتی مرگ میشود.
خوشبختانه یکی از مهمترین فواید اسپند که آن را به یک گیاه مشهور در طب سنتی تبدیل کرده است همین قابلیت تنظیم هورمونها است.
اسپند دود کردن در ایران تاریخ بسیار کهنی دارد و در خراسان ریشه عمیقی دارد. در گناباد تا ۵۰ here سال قبل زنان اکثر صبحها صبح زود اسپند آتش میزدند و در در ورودی خانه آتش آن را میگذاشتند. دود کردن اسپند در مراسمها و آیینها خیلی جدی تر و مورد توجه بودهاست از جمله در مراسم عروس کشان – در مراسم برات در مراسم جشنهای ولادت و تولد و در سایر مناسبتها. اسپند دود کردن در بسیاری از کشورها رایج است از جمله در ترکیه نیز همانند ایران قپه یا کپسولهای خشک شدهٔ اسپند را تزئئین و برای محافظت از چشم بد در خانهها و داخل ماشینها یا حتی مساجد آویزان میکنند. در مراکش برای محافظت در برابر جن به شدت رواج دارد. در سوریه، عراق، عربستان سعودی، اردن و بسیاری کشورهای دیگر، مانند ایران دانههای خشک اسپند را برای محافظت از چشم و نظر غریبهها در آتش میریزند و با خواندن دعای خاصی که در هر فرهنگی متفاوت است، دود آن را به سمت خود و اطرافیان و اطراف محل فوت میکنند.
اسپند اصالتاً گیاه بومیِ آسیا است و در خاور میانه و قسمتهایی از آسیای جنوبی، بهخصوص هند و پاکستان رشد میکند. این گیاه اولین بار در سال ۱۹۲۸ در ایالات متحده و ایالت نیو مکزیکو، توسط کشاورزی که قصد داشت از این دانهها رنگ «قرمز ایرانی» استخراج کند، کاشته شد.
باکتریها از مهمترین عوامل بیماریزا هستند که میتوانند با نفوذ به بدن بیماریهای مختلفی ایجاد کنند.
برخی از دیگر تداخلات به شدت خطرناک و مرگآور که مصرفشان باید حداقل از ۲ هفته قبل قطع شود:
برخی از روشهای طبیعی وجود دارند که نتیجه مطلوبی را برای مشکلات وارد شده بر موهای سر ایجاد میکنند.